Inschrijven bij Focus


Welkom bij Focus! Je inschrijving is ontvangen en zal zo snel mogelijk verwerkt worden. We hebben hiervan een kopie naar je e-mailadres gestuurd. In de bijlagen vind je alle details van je inschrijving. Controleer deze gegevens goed op juistheid. Mochten er gegevens incorrect vermeld zijn, wil je dit dan aan ons doorgeven?

Heb je onze email niet ontvangen? Controleer dan je Postvak Ongewenst/Spam en voeg ons toe aan je adresboek!

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een hiervan nog een bevestiging per e-mail. Mochten wij nog vragen hebben, dan zullen we contact opnemen op het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. We wensen je alvast veel dansplezier!

Schrijf je online in begin vandaag nog met lessen bij Focus in Enschede. Je ontvangt per email een kopie van je inschrijfformulier. Wij zorgen dat je gegevens zo snel mogelijk worden verwerkt.

We verzoeken je alle onderstaande pagina's te lezen. Hierin staat belangrijke informatie. Onder meer over het uitkiezen van het juiste niveau en wat de lessen kosten. Maar ook wat de regels zijn op het terrein van Focus en de algemene voorwaarden die gelden als je het formulier ondertekend hebt.


Wil je per termijn of per seizoen betalen? Let dan op: indien een termijn of seizoen al is gestart, wordt tot de eerstvolgende start van een nieuwe termijn of seizoen het lesgeld maandelijks via automatische incasso geïnd. Daarna gaat de gewenste betaalwijze automatisch in.

Ben je jonger dan 18? Dan moet één van je ouders of verzorgers het formulier invullen.


1
Kies je geboortedatum

Selecteer hieronder je geboortedatum, zodat we passende activiteiten kunnen aanbieden. Klik eerst op het jaartal en selecteer je geboortejaar uit de lijst, klik vervolgens op de maand en selecteer je geboortemaand uit de lijst en klik tenslotte op je geboortedag in de kalender.
Let op: vul de geboortedatum in van degene die de lessen komt doen!

Dit is een verplicht veld

2
Kies je activiteit(en)

Kies hieronder alle activiteiten waarvoor je wilt inschrijven.


3
Vul je gegevens in

Vul hieronder je persoonlijke gegevens in. Let op: vul de naam in van degene die de lessen komt volgen! De naam van een ouder, voogd of verzorger kan verderop ingevuld worden als contactpersoon.


Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld asdasd Voer je volledige adres in: straatnaam, huisnummer en eventuele toevoegingen De postcode van jouw adres, zonder spaties Vul de naam van je woonplaats in Hoe kunnen we contact met je opnemen? Voer je telefoonnummer in zonder spaties of streepjes Zodat we je (ook bij noodgevallen) kunnen bereiken. Voer je telefoonnummer in zonder spaties of streepjes Geef een geldig e-mailadres op

4
Kies je betaalwijze

Kies de gewenste betaaloptie. Onderstaande bedragen zijn gebaseerd op een heel seizoen en/of een volledige cursus.

  • Bedragen voor een periode die reeds aangevangen is worden naar rato in rekening gebracht.
  • Bedragen voor aankomende periodes worden telkens voorafgaand aan de nieuwe periode geïncasseerd/gefactureerd.
  • Eventuele kortingen die je ontvangt worden berekend zodra we jouw inschrijving verwerken.
  • Als je een vergoeding ontvangt, bijvoorbeeld van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, kan je dit in de volgende stap aangeven, maar je moet hier nog wel een betaaloptie kiezen.


5
Verstuur je inschrijving!

asdasd asdasd
Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld